Przyjemne wyposażenie, przy czym przebieg jest zaskakujący co nie znaczy, że nieprawdziwy no ale... Poza dziwnie skromnym przebiegiem nie widac nic niepokojącego na pierwszy rzut oka. A jak masz niedaleko to podjedź, zobacz. Cena hm..
Głośniki w O3 jakie wymiary
Zwiń
X
-
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=70399 Masz tu rospuske Cantona, a ze go nie masz to i tak w drzwiach bedzie ten sam rozmiar co Cantona. BtW sama wymiana glosnikow nic nie da, no moze ciutke... Chociaz watpie, bo jak sa one zasilane wzmakuem z radia to tylko wczesniej harczec zaczna bo wzmak nie wydoli najlepiej najpierw drzwi matami wylozyc????"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RalfikAlle audiofile.....
Ja i tak połowy skali głośności nie przekraczam bo już jest dla mnie wystarczająco głośno, a i na moje zapotrzebowanie jakość dźwięku jest wystarczająca. Nawet nie wyobrażam sobie jazdy z Cantonem, pewnie "wnętrzności podskakują". adamwo tak jak JacekRS napisał, sama wymiana głośników za wiele nie pomoże...
Komentarz
-
-
A to Tobie ich granie nie wystarczy, czy im to granie nie wystarczy?
Może na siłę ich nie uszczęśliwiaj
Mój ojciec w OI ma standardowe nagłośnienie (Symphony radyjko) które wolę mieć wyłączone jak jadę jego samochodem, ale on mówi,że "Mi to bardzo dobrze gra, wiadomości słychać idealnie" w związku z tym stwierdziłem, że nie tykam tego "antyaudio""Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacekRSA tak swoja droga to nie wiem czy czasem do Wojtka nie uderze przyciemnic przednie szyby w mojej lafiryndzie
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=75951 wrzuć tylko pozytywną opinię po wykonanej pracy (a wiem, że taka będzie )kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz